Dry Suit Diver

Na tečaju specialnosti potapljanja s suho potapljaško obleko se boste spoznali s teorijo potapljanja s suho potapljaško obleko, spoznali prednosti in lastnosti suhe potapljaške obleke.

Če vas pod vodo nenehno zebe in bi želeli po 30 minutah zaradi mraza zaključiti potop, potem se naučite varnega in pravilnega potapljanja s suho potapljaško obleko. Na tečaju specialnosti potapljanja s suho potapljaško obleko se boste spoznali s teorijo potapljanja s suho potapljaško obleko, spoznali prednosti in lastnosti suhe potapljaške obleke, kako jo uporabljati, vzdrževati, itd. Predvsem pa boste pridobili potrebna znanja za varno potapljanje s suho potapljaško obleko.

S pridobljenim teoretičnim znanjem se boste na praktičnem delu tečaja naučili varnega potapljanja s suho potapljaško obleko.

Potek tečaja:

Predvidene učne teoretične ure: 10 ur (vključuje samostojen študij),
Predvidene praktične ure v vodi: najmanj 3 potopi.

Zahteve tečaja:

Izkaznica AOWD + znanje, ki je primerno za nivo PSS Advanced Open Water Diver,
Določeno število potrjenih potopov (razvidno iz knjižice za beleženje potopov).

Kaj potrebujem za tečaj:

Dobro voljo,
Lastno potapljaško opremo s suho potapljaško obleko,
Izkaznico AOWD,
Knjižico za beleženje potopov.

CENA:  90,00 Eur/člani in 100,00 Eur/nečlani potapljaškega društva FEEL DEEP, tečajnik plača sam usluge potapljaškega centra (uporaba centra in polnjenje jeklenk).

Prijavnica - Dry Suit Diver

CAPTCHA Image

Informacije

Za vse dodatne informacije v zvezi s potapljaškimi tečaji nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte diving@feeldeep.si ali preko telefona 041/761-295 (Thomas)

PSS potapljaški tečaji

Potapljaško društvo Feel Deep vam ponuja tečaje po šoli potapljanja PSS – Professional Scuba Schools, ki danes velja kot ena najboljših potapljaških šol in deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti. Pod svojim okriljem združuje izobraževanje potapljačev v vseh zvrsteh potapljanja, od apnee, rekreativnega, tehničnega in profesionalnega potapljanja ter emergency. V našem društvu se lahko prijavite za naslednje potapljaške tečaje:

- OWD (Open Water Diver)
- AOWD (Advanced Open Water Diver)
- NITROX Diver
- Dry Suit Diver
- Deep Diver
- Rescue diver
- Divemaster
- Osvežitveni tečaj

PSS ima certifikat RSTC, ki zagotavlja kakovost in ekvivalentnost potapljaških tečajev. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.