Deep Diver

Je tečaj nadaljnjega usposabljanja za napredne potapljače, ki želijo povečati svoje znanje v potapljanju. Poudarek je na potapljanju tečajnikov na potope med 30 in 40 metri (maksimalno) globine.

Je tečaj nadaljnjega usposabljanja za napredne potapljače, ki želijo povečati svoje znanje in svojo zabavo v potapljanju. Poudarek je na potapljanju tečajnikov na potope med 30 in 40 metri (maksimalno) globine. Tečaj DEEP DIVER predstavlja izredno priložnost rasti poklicne poti vsakega potapljača. Kvaliteta pridobljenih znanj in praktična uporaba tehnik za globoke potope (sicer v varnostni krivulji znotraj 40-ih metrov globine – 130 feet) omogočajo pridobitev zavesti o svojih zmožnostih in večjo avtonomno sposobnost analize rizikov. Tečajniki opravijo najmanj tri potope z avtonomno opremo na zrak (ali NITROX). Vsi potopi se izvedejo na globini med 30-imi in 40-imi metri (100-130 feet), pod direktnim nadzorom inštruktorja.

Potek tečaja:

Predvidene učne teoretične ure: 10 ur (vključuje samostojen študij),
Predvidene praktične ure v vodi: najmanj 3 potopi.

Zahteve tečaja:

Izkaznica AOWD + znanje, ki je primerno za nivo PSS Advanced Open Water,
Določeno število potrjenih potopov (razvidno iz knjižice za beleženje potopov).

Kaj potrebujem za tečaj:

Dobro voljo,
Lastno potapljaško opremo,
Izkaznico AOWD,
Knjižico za beleženje potopov.

Kje se lahko potapljam po uspešno opravljenem tečaju DEEP DIVER:

V vseh rekah, jezerih in svetovnih morjih v paru s potapljačem do 40 metrov.

CENA: 150,00 Eur/člani in 170,00 Eur/nečlani potapljaškega društva FEEL DEEP, tečajnik plača sam usluge potapljaškega centra (uporaba centra in polnjenje jeklenk).

Prijavnica - Deep Diver

CAPTCHA Image

Informacije

Za vse dodatne informacije v zvezi s potapljaškimi tečaji nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte diving@feeldeep.si ali preko telefona 041/761-295 (Thomas)

PSS potapljaški tečaji

Potapljaško društvo Feel Deep vam ponuja tečaje po šoli potapljanja PSS – Professional Scuba Schools, ki danes velja kot ena najboljših potapljaških šol in deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti. Pod svojim okriljem združuje izobraževanje potapljačev v vseh zvrsteh potapljanja, od apnee, rekreativnega, tehničnega in profesionalnega potapljanja ter emergency. V našem društvu se lahko prijavite za naslednje potapljaške tečaje:

- OWD (Open Water Diver)
- AOWD (Advanced Open Water Diver)
- NITROX Diver
- Dry Suit Diver
- Deep Diver
- Rescue diver
- Divemaster
- Osvežitveni tečaj

PSS ima certifikat RSTC, ki zagotavlja kakovost in ekvivalentnost potapljaških tečajev. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.