Potapljaški tečaji

Potapljaško društvo FEEL DEEP vam ponuja tečaje po šoli potapljanja PSS – Professional Scuba Schools, ki danes velja kot ena najboljših potapljaških šol in deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.

PSS je svetovno priznana potapljaška didaktična metoda in je edina, ki pod svojim okriljem združuje izobraževanje potapljačev v vseh zvrsteh potapljanja. Tako pokriva področje Apnee, Rekreativnega potapljanja, Tehničnega potapljanja, Profesionalnega potapljanja in Emergency. PSS ima certifikat RSTC, ki zagotavlja kakovost in ekvivalentnost potapljaških tečajev. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.

OWD (Open Water Diver)

S tečajem OWD pridobite vstopnico za podvodni svet, ki predstavlja osnovo rekreacijskega potapljanja. Z njim dobite osnove za amaterski oziroma rekreacijski potop in predstavlja prvo stopničko na poti do potapljača.

AOWD (Advanced Open Water Diver)

S tečajem AOWD pridobite dodatno znanje o potapljanju za varen potop do 30 metrov in s tem pridobite prepotrebne izkušnje za varno raziskovanje podvodnega sveta.

NITROX Diver

Najnovejše orodje, ki ga potapljači v zadnjem času uporabljajo za podaljšanje časa potopa je uporaba dihalnih mešanic. Prva od njih je NITROX (imenovana tudi ENRICHED AIR, SAFE AIR in podobno).

Dry Suit Diver

Na tečaju specialnosti potapljanja s suho potapljaško obleko se boste spoznali s teorijo potapljanja s suho potapljaško obleko, spoznali prednosti in lastnosti suhe potapljaške obleke.

Deep Diver

Je tečaj nadaljnjega usposabljanja za napredne potapljače, ki želijo povečati svoje znanje v potapljanju. Poudarek je na potapljanju tečajnikov na potope med 30 in 40 metri (maksimalno) globine.

Rescue diver

Je tečaj reševanja, kjer nadgradite svoja znanja varnega potapljanja, se naučite samoreševanja, pomoči sopotapljaču in reševanja izpod vode in na površini.

Divemaster

Tečaj Divemaster daje usposobljenost za spremljanje drugih potapljačev med potapljanjem in tudi pomagati potapljaškemu inštruktorju med učenjem rekreativnih potapljaških tečajev.

Osvežitveni tečaj

Osvežitveni potapljaški tečaj je namenjen vsem potapljačem, kateri se dlje časa niso potapljali.

Informacije glede tečajev

Thomas Robič, inštuktor potapljanja in potapljaških specialnosti
tel.: +386 41 761 295

Miran Rojko, inštruktor potapljanja
tel.: +386 31 599 243

e-mail: diving@feeldeep.si

Feel Deep - Predstavniki kluba

Potapljaško društvo Feel Deep sestavlja skupina ljudi, ki poskušajo biti aktivni na vseh področjih potapljaških dejavnostih. Pri tem stremimo za tem, da se nenehno izobražujemo in poskušamo svoje znanje prenesi na mlajše potapljače.

Thomas Robič

inštruktor PSS - skrbi za pravilno in uspešno izvajanje potapljaških tečajev, prav tako pa organizira tudi privlačna potapljaška potovanja

Rok Korošec

kandidat za deep diver-ja - skrbi za obliko vsega društvenega propagandnega materiala, kot tudi zunanji izgled članov društva

Miro Gmeiner

Nitrox in deep diver, kandidat za rescue diver-ja - skrbi za tehnični pogon društva, pripravljen potapljaško pomagati nad in pod vodo v vsakem trenutku

Fotogalerije naših potapljaških tečajev

V galeriji zbiramo vse fotografije, ki jih naši člani ali simpatizerji društva naredijo na potapljaških dogodivščinah, pod ali nad vodo. Oglejte si nekaj fotogalerij, ki so nastale na naših potapljaških tečajih...