SI SI EN DE

Vikend WRECK potapljanje v Bale - Valle, Hrvaška

02.-04.10.2020 / Bale-Valle, Hrvaška

Izkoristite jesenski vikend v začetku oktobra za vikend wreck potaplapljaško doživetje v Bale-Valle in ogled treh atraktivnih wreckov Baron Gautsch, Giuseppe Dezza in Maona oziroma se potapljajte v nacionalnem parku Brioni. Potapljanje v Bale-Valle organiziramo v sodelovanju s potapljaškim centrom "The old diver".

Zraven potopov na tri znane kvarnerske razbitine Baron Gautsch, Maona in Giuseppe Dezza, paket vključuje tudi potop v nacionalnem parku Brioni, kjer si lahko obetamo raznolikega morskega življenja; zobatcev, orad, kavalov, golobov, morda vidimo tudi kakšnega jastoga in lignje.

Nastanitev je organizirna v mobilnih hišicah kampa Mon Perin. Vse mobilne hišice so lepo opremljene, imajo Wi-Fi in klimatsko napravo. Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Rovinj_FeelDeep_jul_2016_22.jpg

Prijavnica - Vikend WRECK potapljanje v Bale - Valle, Hrvaška

CAPTCHA Image

Informacije in rezervacije

Za rezervacije ali dodatne informacije v zvezi s potapljaškimi dogodki nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte diving@feeldeep.si ali preko telefona 041/761-295 (Thomas)

Prijavi se zdaj! PRIJAVNICA

OSTALI POTAPLJAŠKI DOGODKI

22
avg
Poletno tedensko WRECK potapljanje na Visu

WRECK potapljanje na otoku Visu organiziramo že vrsto let v sodelovanju s potapljaškim centrom B-24 v mestu Komiža.

12
sep
Septembrsko potapljanje na Lastovu

Zaradi odličnih potopov v lastovskem arhipelagu se bomo tudi letos vrnili v priljubljen potapljaški center v Pasadurju in ponovno v septembru organizirali tedensko potapljanje na Lastovu.

19
sep
Tedensko WRECK potapljanje na Visu

Wreck potapljanje na otoku Visu organiziramo že vrsto let v sodelovanju s potapljaškim centrom B-24 v mestu Komiža.

26
sep
Zgodnje jesensko potapljanje na Premudi

Zgodnje jesensko tedensko potapljanje v arhipelagu Premude, katera je predvsem znana po enem od desetih najlepših potopov na Jadranu - potop v tako imenovani Katedrali.

24
okt
Jesensko potapljanje na Kanarskih otokih

Zaradi odličnih potopov v okolici otoka Fuerteventura se bomo tudi letos vrnili v nam domač potapljaški center v Corraleju in ponovno v oktobru organizirali tedensko potapljanje na Fuerteventuri.

2
apr
Dry Suit Diver tečaj + potapljanje v Kostreni pri Rijeki

Če vas pod vodo nenehno zebe in bi želeli po 30 minutah zaradi mraza zaključiti potop, potem se naučite varnega in pravilnega potapljanja s suho potapljaško obleko.

Fotogalerije naših destinacij

V galeriji zbiramo vse fotografije, ki jih naši člani ali simpatizerji društva naredijo na potapljaških dogodivščinah, pod ali nad vodo. Oglejte si nekaj fotogalerij, ki so jih naši člani posneli na potapljaških izletih...

POTAPLJAŠKI TEČAJI

Potapljaško društvo FEEL DEEP vam ponuja tečaje po šoli potapljanja PSS – Professional Scuba Schools, ki danes velja kot ena najboljših potapljaških šol in deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.

OWD/Junior OWD (Open Water Diver)

S tečajem OWD/Junior OWD pridobite vstopnico za podvodni svet, ki predstavlja osnovo rekreacijskega potapljanja. Z njim dobite osnove za amaterski oziroma rekreacijski potop in predstavlja prvo stopničko na poti potapljača.

AOWD/Junior AOWD (Advanced Open Water Diver)

S tečajem AOWD/Junior AOWD pridobite dodatno znanje o potapljanju za varen potop do 30 metrov in s tem pridobite prepotrebne izkušnje za varno raziskovanje podvodnega sveta.

NITROX Diver

Najnovejše orodje, ki ga potapljači v zadnjem času uporabljajo za podaljšanje časa potopa, je uporaba dihalnih mešanic. Prva od njih je NITROX (imenovana tudi ENRICHED AIR, SAFE AIR in podobno).