Pozno jesensko potapljanje na Kanarskih otokih

30.11.-07.12.2019 / Corralejo, Fuerteventura, Kanarski otoki

Pozno jesen in v pričakovanju zime izkoristite za teden potapljaških doživetij na otoku Fuerteventura v sklopu Kanarskih otokov. Potapljanje na otoku Fuerteventura organiziramo že drugo leto zapored v sodelovanju s potapljaškim centrom Punta Amanay.

Podvodni svet, ki ima podpis vulkanskega nastajanja, je raznoliko bogat. Lahko zaplavamo v jate raznobarvnih rib, lahko srečamo ogromne kirnje, katere se nas ne bojijo, spremljajo nas električni skati, morene, barakude, iz peska lahko izbezljamo morske pse.

Nastanitev je organizirana v privatnih 10 in 6 posteljnih hišah, ki so locirane cca 15 min. od mesta Corralejo in potapljaškega centra. Hiše so sodobno opremljene, imajo zunanji bazen, žar, prostorne dnevne sobe, spalnice, kopalnice, so opremljene z vsemi kuhinjskimi pripomočki, klimatsko napravo, omogočen pa je tudi prost Wi-Fi dostop.

corralejo-beach-fuerteventura-canary-islands-spain.jpg

Prijavnica - Pozno jesensko potapljanje na Kanarskih otokih

CAPTCHA Image

Informacije in rezervacije

Za rezervacije ali dodatne informacije v zvezi s potapljaškimi dogodki nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte diving@feeldeep.si ali preko telefona 041/761-295 (Thomas)

Prijavi se zdaj! PRIJAVNICA

OSTALI POTAPLJAŠKI DOGODKI

30
avg
Deep Diver tečaj v Kostreni pri Rijeki

Tečaj nadaljnjega usposabljanja za napredne potapljače, ki želijo povečati svoje znanje v potapljanju. Poudarek je na potapljanju med 30 in 40 metri globine.

30
avg
Rescue Diver tečaj v Kostreni pri Rijeki

Tečaj reševanja, kjer se naučite še bolj varnega potapljanja, samoreševanja, pomoči sopotapljaču in reševanja izpod vode in na površini.

7
sep
Tedensko WRECK potapljanje na Visu

Wreck potapljanje na otoku Visu organiziramo že vrsto let v sodelovanju s potapljaškim centrom B-24 v mestu Komiža.

14
sep
Tedensko WRECK potapljanje na Visu

Wreck potapljanje na otoku Visu organiziramo že vrsto let v sodelovanju s potapljaškim centrom B-24 v mestu Komiža.

12
sep
Septembersko potapljanje na Lastovu

Zaradi odličnih potopov v lastovskem arhipelagu se bomo tudi naslednje leto vrnili v priljubljen potapljaški center v Pasadurju in ponovno v septembru organizirali tedensko potapljanje na Lastovu.

Fotogalerije naših destinacij

V galeriji zbiramo vse fotografije, ki jih naši člani ali simpatizerji društva naredijo na potapljaških dogodivščinah, pod ali nad vodo. Oglejte si nekaj fotogalerij, ki so jih naši člani posneli na potapljaških izletih...

POTAPLJAŠKI TEČAJI

Potapljaško društvo FEEL DEEP vam ponuja tečaje po šoli potapljanja PSS – Professional Scuba Schools, ki danes velja kot ena najboljših potapljaških šol in deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti. Več o strukturi izobraževanja in šoli PSS najdete na naslovu www.pssworldwide.org.

OWD (Open Water Diver)

S tečajem OWD pridobite vstopnico za podvodni svet, ki predstavlja osnovo rekreacijskega potapljanja. Z njim dobite osnove za amaterski oziroma rekreacijski potop in predstavlja prvo stopničko na poti do potapljača.

AOWD (Advanced Open Water Diver)

S tečajem AOWD pridobite dodatno znanje o potapljanju za varen potop do 30 metrov in s tem pridobite prepotrebne izkušnje za varno raziskovanje podvodnega sveta.

NITROX Diver

Najnovejše orodje, ki ga potapljači v zadnjem času uporabljajo za podaljšanje časa potopa je uporaba dihalnih mešanic. Prva od njih je NITROX (imenovana tudi ENRICHED AIR, SAFE AIR in podobno).